collapse

* Prebaruvanje


The first post content
Насловот доволно кажува, а статијата ја проследувам во целост со многу корисни информации како за нас на форумот така и за гостите кои не посетуваат. Добро е што медиумите полека почнуваат да пишуваат на оваа тема за да не ослободат од стравот, а воедно и да научиме кои змии можат да се најдат на нашата територија и како да се справиме со нив.

Овие информации веќе се објавени на нашиот форум низ неколку теми, но добро е што и медиумите пишуваат за истото.

http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetail?title=Змиите-излегуваат-на-сонце-внимавајте&id=83845261-665d-4c70-8a9b-749b7a6e3943

Link

Author Topic: Како треба да се однесуваме со змиите во природа  (Read 292 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline pocttopus

 • Administrator
 • SeaWolf
 • *
 • Join Date: Oct 2009
 • Location: Скопје
 • Age: 40
 • Posts: 6707
 • Activity:
  13.33%
 • Total likes: 252
 • Karma: 78
Насловот доволно кажува, а статијата ја проследувам во целост со многу корисни информации како за нас на форумот така и за гостите кои не посетуваат. Добро е што медиумите полека почнуваат да пишуваат на оваа тема за да не ослободат од стравот, а воедно и да научиме кои змии можат да се најдат на нашата територија и како да се справиме со нив.

Овие информации веќе се објавени на нашиот форум низ неколку теми, но добро е што и медиумите пишуваат за истото.

http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetail?title=Змиите-излегуваат-на-сонце-внимавајте&id=83845261-665d-4c70-8a9b-749b7a6e3943

 

Users Online Users Online (43)
Members Google (2)