collapse

* Prebaruvanje


Author Topic: Како треба да се однесуваме со змиите во природа  (Read 94 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline pocttopus

  • Administrator
  • SeaWolf
  • *
  • Join Date: Oct 2009
  • Location: Скопје
  • Age: 39
  • Posts: 6279
  • Karma: 12
Насловот доволно кажува, а статијата ја проследувам во целост со многу корисни информации како за нас на форумот така и за гостите кои не посетуваат. Добро е што медиумите полека почнуваат да пишуваат на оваа тема за да не ослободат од стравот, а воедно и да научиме кои змии можат да се најдат на нашата територија и како да се справиме со нив.

Овие информации веќе се објавени на нашиот форум низ неколку теми, но добро е што и медиумите пишуваат за истото.

http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetail?title=Змиите-излегуваат-на-сонце-внимавајте&id=83845261-665d-4c70-8a9b-749b7a6e3943