collapse

* Prebaruvanje


Author Topic: Димитар FOWLR - Поранешен Nano reef  (Read 25607 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline pocttopus

 • Administrator
 • SeaWolf
 • *
 • Join Date: Oct 2009
 • Location: Скопје
 • Age: 39
 • Posts: 6279
 • Karma: 12
Re: Димитар FOWLR - Поранешен Nano reef
« Reply #880 on: February 10, 2017, 04:30:14 AM »
 gsdxxvzzz

Уф, многу добро испаднало Диме.   :headbang:
Ова е ABLight?  :happy:

 560855

https://twitter.com/forum_mkreef/status/830045744975470592

Offline DimitarJ

 • Administrator
 • SeaWolf
 • *
 • Join Date: Apr 2009
 • Location: Skopje
 • Age: 42
 • Posts: 7109
 • Karma: 152
  • eSoft solution
Re: Димитар FOWLR - Поранешен Nano reef
« Reply #881 on: February 10, 2017, 09:18:04 AM »
Izraboteno od AleksandarB ablight
Po moj izbor na boi na svetlina I raspored

Offline pocttopus

 • Administrator
 • SeaWolf
 • *
 • Join Date: Oct 2009
 • Location: Скопје
 • Age: 39
 • Posts: 6279
 • Karma: 12
Re: Димитар FOWLR - Поранешен Nano reef
« Reply #882 on: February 10, 2017, 09:39:58 AM »
Веднаш може да се забележи неговата изработка. applause
 560855 и за @Aleksandar B.

Ама ептен делува high-tech аквариумот со ЛЕД лустерот.  :headbang: desetka desetka desetka

Offline DimitarJ

 • Administrator
 • SeaWolf
 • *
 • Join Date: Apr 2009
 • Location: Skopje
 • Age: 42
 • Posts: 7109
 • Karma: 152
  • eSoft solution
Re: Димитар FOWLR - Поранешен Nano reef
« Reply #883 on: February 11, 2017, 12:30:36 AM »
 55655

Offline Aleksandar B

 • Global Moderator
 • SeaWolf
 • *
 • Join Date: Dec 2008
 • Location: Skopje
 • Age: 43
 • Posts: 3998
 • Karma: 307
Re: Димитар FOWLR - Поранешен Nano reef
« Reply #884 on: February 11, 2017, 10:54:29 PM »
Odlicen izbor na boi, Dimitar. Prekrasno izgleda akvariumot!
 560855

Offline pocttopus

 • Administrator
 • SeaWolf
 • *
 • Join Date: Oct 2009
 • Location: Скопје
 • Age: 39
 • Posts: 6279
 • Karma: 12
Re: Димитар FOWLR - Поранешен Nano reef
« Reply #885 on: February 12, 2017, 12:56:28 AM »
@Aleksandar B конечно пиша во темава да ја доделам кармата.  :embarrass:

Offline DimitarJ

 • Administrator
 • SeaWolf
 • *
 • Join Date: Apr 2009
 • Location: Skopje
 • Age: 42
 • Posts: 7109
 • Karma: 152
  • eSoft solution
Re: Димитар FOWLR - Поранешен Nano reef
« Reply #886 on: February 12, 2017, 01:20:43 AM »
Uste steluvam boja na svetlina. Mnogu moznosti I nemoze da se odlucam :)

Offline Aleksandar B

 • Global Moderator
 • SeaWolf
 • *
 • Join Date: Dec 2008
 • Location: Skopje
 • Age: 43
 • Posts: 3998
 • Karma: 307
Re: Димитар FOWLR - Поранешен Nano reef
« Reply #887 on: February 12, 2017, 05:51:49 AM »
@Aleksandar B конечно пиша во темава да ја доделам кармата.  :embarrass:
Falaa :)

Offline ivica74sk

 • Administrator
 • SeaWolf
 • *
 • Join Date: Apr 2009
 • Location: Skopje
 • Age: 43
 • Posts: 11152
 • Karma: 375
Re: Димитар FOWLR - Поранешен Nano reef
« Reply #888 on: February 15, 2017, 01:05:15 PM »
 Ново светло ко нов аквариум.Отворил нова димензија .Ко да си преминал од обичен телевизор на некој ултрамодерен.

Offline ivica74sk

 • Administrator
 • SeaWolf
 • *
 • Join Date: Apr 2009
 • Location: Skopje
 • Age: 43
 • Posts: 11152
 • Karma: 375
Re: Димитар FOWLR - Поранешен Nano reef
« Reply #889 on: February 21, 2017, 10:13:25 AM »
 Така кога не читам. Се видов со Аце денес и така дознав дека од него е светлово.Александре Бариќу гордост наша Мкрифовска си направил чудо.Ова е пример како само со промена на светло да добиете три класи подобар аквариум.Карма за цела кафана.КУЌА ЧАСТИ.

Offline DimitarJ

 • Administrator
 • SeaWolf
 • *
 • Join Date: Apr 2009
 • Location: Skopje
 • Age: 42
 • Posts: 7109
 • Karma: 152
  • eSoft solution
Re: Димитар FOWLR - Поранешен Nano reef
« Reply #890 on: February 21, 2017, 11:11:28 AM »
ABLight e profi vo sekoja smisla na zborot

Tags: