collapse

* Prebaruvanje


Author Topic: ПРОЧИТАЈ МЕ!!!  (Read 78910 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Uran

  • BigUran - Osnivac
  • SeaWolf
  • *******
  • Join Date: May 2008
  • Location: Rio Drimo Negro
  • Age: 51
  • Posts: 12166
  • Karma: 469
    • AquaPark
ПРОЧИТАЈ МЕ!!!
« on: February 17, 2012, 06:14:14 AM »
Добредојдовте на форумот на посветен на акваристиката.

МКРЕЕФ е форум кој е базиран на рамноправност на сите членови на кои слободно можете да им ги поставите сите ваши прашања и можете да бидете сигурни дека ќе добиете вистински и правилни одговори поткрепени со факти.

Поголемиот дел од форумот е исполнет со теми од областа на акваристиката, но тој е подеднакво отворен и за сите други теми и проблеми кои ги тангираат членовите и во една заедница во која преовладува пријателството, во интерес е секој на секого да му помогне во рамките на своите можности, знаења и професија. Тоа значи дека на форумот постои апсолутна слобода во изборот на темите. Единствен критериум кој е пожелно да се почитува, е следниот:

Задолжително е претставувањето на секој нов член во рок од 10 дена поради забележување на транспарентноста и обемното ниво на комуникација на форумот што секако допринесува и до развој на конструктивни дискусии. Тоа значи дека ИГНОРИРАЊЕ на овој критериум нема да се толерира и затоа ве молиме да ги следите инструкциите на администрацијата за полесно снаоѓање на форумот. Причината за воведување на овој критериум ја лоцираме кај одреден тип на „искусни“ и „професионални“ членови кои со помош на нивните извулгаризирани ставови предизвикуваат страв кај помладите да постават „глупаво“ прашање.

Па затоа ќе ве потсетиме дека Нема глупаво прашање, глупаво е да не се праша!

Слободно можете да прашувате се што ќе посакате бидејќи не постои таков што знае се, а оние што имаат став небаре ја „измислиле“ акваристиката или се трудат да ја искриват сликата на форумов наметнувајќи мислења кои предизвикуваат војна – за нив ќе нема место на форумот! Напротив, ова е форум кој ја развива соработката со сите други форуми кои ќе се оградат од желбата за докажување на одредени членови, односно „сезнајковци“.

Голем поздрав до сите акваристи и ве очекуваме да станете дел од МКРЕЕФ...

Од администрацијата
 
56048575
« Last Edit: August 31, 2013, 04:22:35 AM by pocttopus »
Koj gi slusa ribite koga placat ??     http://mkreef.blogspot.com

Tags: