collapse

* Prebaruvanje


Author Topic: Проблем со кучиња скитници  (Read 373 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline pocttopus

  • Administrator
  • SeaWolf
  • *
  • Join Date: Oct 2009
  • Location: Скопје
  • Age: 39
  • Posts: 6285
  • Karma: 12
Проблем со кучиња скитници
« on: January 23, 2017, 01:44:22 PM »
Дали има некој што е упатен? Не знам како дозволуваат вакви појави и како овие кучиња не се згрижени затоа што многу лесно некој може да настрада од нив!  basd

https://twitter.com/pocttopus/status/823652535722536961

Tags: