collapse

* Prebaruvanje


Author Topic: Funny Photos  (Read 18852 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline pocttopus

 • Administrator
 • SeaWolf
 • *
 • Join Date: Oct 2009
 • Location: Скопје
 • Age: 39
 • Posts: 6285
 • Karma: 12
Re: Funny Photos
« Reply #600 on: March 12, 2017, 02:05:52 AM »
Ова го добив на мејл.  Се кладам дека се уште има луѓе што „мирцаат“ кога има некој што ги изработува овие спамови.  boske


Kaj mene redovno imam takvi mejlovi
Лелеее...  :icon_scratch:
30.000 евра не се малку.  :no:


Offline pocttopus

 • Administrator
 • SeaWolf
 • *
 • Join Date: Oct 2009
 • Location: Скопје
 • Age: 39
 • Posts: 6285
 • Karma: 12
Re: Funny Photos
« Reply #601 on: August 09, 2017, 01:27:58 AM »
Идеја како да го искористите просторот од вашиот десктоп компјутер.  :D


Tags: