collapse

* Prebaruvanje


Registration Agreement


Почитувани љубители на акваристиката, пред да се зачлените на форумот треба да се согласите со условите кои се потебни за регистрација на mkreef.com!

Форумот има само едно правило, а тоа е ТОЛЕРАНЦИЈА кое подразбира културно однесување во заедницата. За сите појави кои се против правилото, администрацијата ќе ги превземе оние мерки кои смета дека се потребни за благостојбата на форумот. Доколку имате било каков проблем, без разлика дали е тоа со форумот или со член од заедницата или со некој член од администрацијата, слободно контактирајте го тимот на mkreef.com и Вашата забелешка ќе биде разгледана во најкус можен рок.

Форумот е создаден во 2008 година и до овој момент е најактивниот и најголемиот форум за акваристика во Македонија. Целта и сржта на овој форум од секогаш била и ќе биде помагање на љубителите на акваристиката да уживаат во ова прекрасно хоби. На форумот има многу информации и можеме слободно да кажеме дека има одговор на сите прашања поврзани со акваристиката и пошироко. Тука сме да Ви помогнеме во секој поглед и нормално да се дружиме.

Се што е објавено на форумот е сопственост на форумот и форумот може да ја користи објавената содржина на начин кој одговара за промоција на форумот и акваристиката! Се што ќе објавите на форумот е Ваша одговорност!

За да се зачлените мора да бидете постари од 12 години!


 
 Users Online Users Online (61)
Members Google (6)